Grillkväll

VÄLKOMNA TILL AFTER TENNIS PÅ FREDAG 28 JULI

Nu på fredag inbjuds ni alla att komma och hänga vid tennisbanorna, njuta av lite rosevin och skumpa samt lite grillade småtilltugg och annat gott i härlig gemenskap! Vi kommer även att ha lite lekar invid klubbhuset för dem som vill och efter matcherna även ha lite tennislekar på banorna. Vi börjar vid 16-tiden och håller på framåt kl 19. Vi ser framemot att se många av er här för att njuta av tennis, sällskap och goda mat och drycker!
Cafeet ordnar allt kring mat och dryck och enklast betalar du med direkt med Swish.
Observera att evenemanget kräver att du är medlem i Arilds tennisklubb. Om du inte är det än kan du enkelt bli det på plats.
Vi önskar er alla varmt välkomna!

Alla medlemmar är välkomna, även de som inte deltagit i Arild Open.

Anmälnings listor sätts upp på klubbhuset. Kontakta gärna trivselkomitten för mer information.