Tennisskolan 2017

Grupper och tider v.28 tennisskolan 2017. Klicka på länken nedan.

tennisskola v.28

Sommarens tennisskola kommer på traditionsenlig manér pågå under följande veckor: 26, 27 & 28. Albin och Knut är taggade på ytterligare en lyckad sommar med lärorika och roliga tennistimmar. Det är möjligt att anmäla sig redan nu, men på grund av att administrationen befinner sig utomlands under nästkommande månader så kan svarsfrekvensen komma att bli aningen långsam. Vi tillämpar dock samma först-till-kvan-princip som vanligt så passa på att anmäla er så fort som möjligt då trycket brukar vara stort.

Anmäl er till följande adress:

Knut – knut.brundin@gmail.com

Tennisskolan har har varit en viktig och poplulär del av Arilds TK sedan klubben startades 1988.

Knut och Albin fortsätter!
Vi kan med glädje meddela att Knut Brundin kommer att vara tränare även i år. Knut varvar i nuläget gymnasiestudier med eget spel i IS Göta Tennisklubb och har en gedigen tenniskarriär i ryggen med bland annat framgångar i junior-SM, distriktsmästerskap i Kalle Anka-cup samt Arild Open. Han har spenderat i stort sett alla sina somrar i Arild och själv deltagit i tennisskolan i flera år. Vid hans sida kommer ytterligare en välmeriterad hemmaspelare finnas i Albin Brandt. Albin har precis som Knut flera års tennisspelande samt tävlande i bagaget. Vi i Arilds tennisklubb är väldigt glada över att kunna presentera två så  pass skickliga tränare och är övertygade om att tennisskolan kommer att bli en succé även i år.

En sak som är väldigt viktig för att vi ska kunna fortsätta att hålla igång vår sommarskola är att betalningen fungerar. Det är därför väldigt viktigt att ni tar med er pengar och betalar första dagen på tennisskolan. Precis som tidigare år spelar varje grupp en timme om dagen mån-fre.

• Pris för barn: 300:-/vecka
  • Pris för vuxna: 500:-/vecka

Tennisskolan pågår under tre veckor, 26, 27 & 28. De två första veckorna tränas uteslutande juniorer. Under vecka 28 kommer vi primärt att prioritera vuxna, men till mån av plats även ta in juniorer och då framför allt de som inte har spelat de två tidigare veckorna. Man spelar en timme om dagen mån-fre.

Om ni har några som helst frågor tveka inte att skicka ett mail!

Vi ses i sommar!

/Arilds Tennisklubb