Allsidig aktivitet – Arilds melodi

Medan de vuxna tar över scenen i Arilds tennisskolan v.28, kör de yngre lirarna fotbollsträning på Blossalyckans lekplats. Flertalet av de unga bollslukarna var med i Arilds tennisskola under föregående två veckor. Konceptet är i linje med Arilds sommaraktiviteter som helhet, och i balans med Magnus ”Gusten” Gustafssons mission, om vikten av lek, skoj och tävling i olika former.

Tennisskolan har tre tränare denna vecka, Liam Cohen, Olle Noltorp och Viktor Leone Nordström. Vårt fokus är inte endast att lära äldre tennis, utan även att lära ledarskap till de yngre. Så uppmuntra gärna våra adepter.

Olle och bror Tom Noltorp har varit del av Gustens Smålirare, under överseende av pappa Erik Noltorp i Malmö. Tom spelar denna månad seriespel i högsta junior Bundesligan för TC Steinbach utanför Frankfurt. Systern Lisa Noltorp vann under måndagen 10 juli 2023 SM-silver i både singel och dubbel flickor 15 år i Elite Hotels Next Gen Cup 2023 i Båstad, en enastående prestation. Stort Grattis! Emellan matchandet ses hon vässa formen på Arilds Canada Tenn gröna banor, med boende hos farmor och farfar.