Medlemskap och Banbokning

Medlemskap

Medlemskap kostar 400 kr för familj, 150 kr för senior och 80 kr för junior (upp till 18 år). Samtliga priser gäller per år. Övriga bidrag till klubben mottages tacksamt!

Årets medlemskap för 2023, med oförändrade priser, betalas lämpligen via SWISH 1230634741 eller Bankgiro 5500-0848.

Ange gärna så detaljerat som möjligt vem och vad det avser (person och födelsedatum), vilket vi behöver i vår interaktion med Svenska Tennisförbundet, vilket föreningen är del av.  Meddela oss via mail arildstk@gmail.com så uppdaterar i vårt bokningssystem PlayTomic vid betalat medlemskap, så att de reducerade medlemspriserna då gäller vid banbokning. Under våren kommer medlemskap också att kunna tecknas via PlayTomic appen. Vi meddelar när detta är på plats. 

Kom ihåg att skriva ditt namn, adress, telefon nummer och e-post adress. Om du ansöker om medlemskap för familj ska du också ange alla namn och födelseår.

För att boka banor till medlemspris via vårt bokningssystem Playtomic,  mailar ni arildstk@gmail.com och vi kan lägga in er som medlem efter att ni har favoritmarkerat Arilds TK i Playtomic appen.

Banbokning

Du kan spela alla dagar under säsongen kl. 7-22, normalt från maj till oktober. En timme kostar 150 kr för vuxna ickemedlemmar, 80 kr för vuxna medlemmar, 40 kr för barn som är medlemmar (upp till 18 år). När en senior deltar i spelet gäller seniortaxan.

Vårt tidigare bokningssystem BokaTennis har under 2022 blivit uppköpt av Playtomic, som är Europas största bokningssystem för racketsporter och har sitt huvudkontor i Spanien.

Ladda ner appen Playtomic på Google Play eller i App Store.

Registrera dig. Du loggar in i appen med e-post och lösenord. Det behövs ej premiumabonnemang hos Playtomic för att boka bana.

Saldot och medlemsinformation från BokaTennis har förts över till Playtomic automatiskt, om du har lagt in rätt e-postadress.

Är något oklart så kontakta oss på (arildstk@gmail.com)