Arilds spelare framgång vid JSM

Sommaren 2021 vann Tom Noltorp Arild Open Herrar A-klassen, som 15-åring. I veckan blev han svensk mästare i Göteborg vid JSM i pojkar 18 år, Fantastiskt. I samma turnering vann våra duktiga tränare Hugo Bucht / Nils Leveau silver i pojkar 16 år dubbel, Lisa Noltorp gick till kvartsfinal flickor 16 år singel, och Märta Skantze till kvartsfinal flickor 16 år dubbel, medan Theo Blomquist och Minou Linderyd stötte på patrull lite tidigare i mästerskapet. Vid efterföljande Åkes Äkta Hönökaka Cup, inofficiellt JSM för 12-åringar, vann Axel Leveau brons i dubbel, och även Bruno Lugani deltog.

För segerintervju med Tom Noltorp och mamma Jennika, se här 4.25 min in i SvTF:s videoklipp, som Arild Open deltagaren, Höganäsbon Torbjörn Dencker, varit del av att ta fram.

Intresset och tillväxten är god i Arilds tennis. Våren tittar nu fram, och säsongen för tennis utomhus tar snart över. Arilds minitennisbana med Flipflopsligan, bollplank och tennisskolan är en fin grogrund, oavsett nivå, ålder och ambition.