Påskhälsning

Hej, alla Arilds tennisvänner.

Påskdagen är uppståndelsens högtid, så då träffande att så många under helgen tar chansen att spela in vårt bollplank och minitennisbana för säsongen. Under helgen deltar även några av våra duktiga juniorer vid JSM på GLTK i Göteborg, som Theo Blomquist, Lisa och Tom Noltorp,  Minou Linderyd, Märta Skantze, Nils Leveau och Hugo Bucht. Nästa helg spelar Axel Leveau och Bruno Lugani det lite yngre 12-års-JSM, med finurliga namnet ”Äkta Åkes Hönökaka”. Och om ni hittar mjuka röd-gula bollar i buskagen runt Arilds anläggning, är det troligen 5-årige Vive Gullmander Palmgrens. Han slår både ofta och långt.

Vårstädningen av anläggning och grusbanor vid Arilds TK äger rum lördagen 27 april 10 am – 3 pm. Ju fler vi är, desto snabbare och mer får vi uträttat. Kom som ni kan och vill, meddela gärna i förväg, så anpassar vi storleken på brunchmenyn därefter. Jonas Dahlman, violinist i Helsingborgs symfoniorkester, som i torsdags spelade Mahlers Mäktigaste, har huvudansvaret för städdagen.

Intresset för tennisskolan är även i år stort. För v.27 och v.28 är det fullt, med öppen reservlista. För v.26 och v.31 finns det ett fåtal platser kvar. För anmälan, se här.

För årets medlemskap, se här.

Grattis till Stephan Brune, som under våren blivit nordtysk mästare i H65 klassen med sin klubb Stader TC.

Glad påsk, å styrelsens vägnar, Tomas Östlunds, Ordförande Arilds TK