Trippel i SM-guld

Där satt den. Och då avser vi två SM-guld för Tom Noltorp i början på veckan, singel och dubbel för pojkar 18 år, i Båstad på grus.

”När farfar Lars är nöjd med spelet, då brukar det bli bra. Han är svår att nöja, faktiskt”, uttryckte 17-årige Tom Noltorp.

För där satt han. Då tänker vi på farfar Lars Noltorp som följde Toms drama på plats. Se bifogad Instagram video från Svenska Tennisförbundets Torbjörn Dencker, Höganäsbon, som deltog i årets Arild Open, för härlig segerintervju.

Det är samma Lars och Tom Noltorp som ställt upp i Arild Opens 2-generationer-tävling tillsammans, en turnering Tom vann i Herrar A singel 2021. Och Tom som deltagit i Arilds TK:s tennisskola, spelat mot bollväggen och minitennis i tofflor över åren. Ja, faktiskt Arild Open som Lars Noltorp var tävlingsledare för 1983, då vid Rusthållargårdens bana, som i bild nedan. Tiden flyger.

Även riviga David Holme, tillika denna gången med tigerbalsam i trunken, åkte hem i segerskrud. Han vann H45 lag-SM-guld för sitt KLTK i Karlstad i söndags.

Stort Grattis, alla.

Våra grusbanor erbjuder utmärkt sensommartennis, trots att det är blå hardcourt i Flushing Meadows, och inte endast ”Once in a Blue Moon”.

Arilds tennisbanor, där det händer.

Å styrelsens vägnar, Tomas Östlund, Ordförande Arilds TK

https://www.instagram.com/reel/Cwh6ES4NrQf/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==