Medlemskap och Banbokning

Medlemskap

Medlemskap kostar 400 kr för familj, 150 kr för senior och 80 kr för junior (upp till 16 års ålder). Samtliga priser gäller per år. Övriga bidrag till klubben mottages tacksamt!

Förutom via Playtomic appen, kan du kan betala via SWISH 1230634741, på Plusgiro 48 15 79-1, Bankgiro 55 00-08 48 eller kontant. Kom ihåg att skriva ditt namn, adress, telefon nummer och e-post adress. Om du ansöker om medlemskap för familj ska du också ange alla namn och födelseår.

För att boka banor till medlemspris via vårt bokningssystem Playtomic,  mailar ni arildstk@gmail.com och vi kan lägga in er som medlem efter att ni har favoritmarkerat Arilds TK i Playtomic appen.

Banbokning

Du kan spela alla dagar mellan kl 7-22, normalt från maj till oktober. En timme kostar 150 kr för vuxna icke medlemmar, 80 kr för vuxna medlemmar, 50 kr för barn som är medlemmar (upp till 16 års ålder). När en senior deltar i spelet gäller seniortaxan.

Vårt tidigare bokningssystem BokaTennis har blivit uppköpt av Playtomic, som är Europas största bokningssystem för racketsporter och har sitt huvudkontor i Spanien.

Den 27 juli 2022 bytte vi till Playtomics system.

Playtomic skiljer sig lite från BokaTennis.  Här kommer viktig info vid bytet till Playtomic:

1. Ladda ner appen Playtomic på Google Play eller i App Store.
  2. Registrera dig. Du loggar in i appen med e-post och lösenord.
  3. OBS VIKTIGT! Du ska kontrollera att du har samma e-postadress inlagd i BokaTennis som den du registrerar i Playtomic. Gå till Mitt konto. Välj Mina uppgifter. Ändra e-postadressen om det inte stämmer. Inför bytet skickar vi över en fil till Playtomic med alla uppgifter från de som är registrerade i BokaTennis. Om e-posten inte stämmer kommer Playtomic inte kunna koppla ihop kontona.
  4.  Saldot och medlemsinformation från BokaTennis kommer att föras över till Playtomic automatiskt om du har lagt in rätt e-postadress. Det kan ta någon vecka efter bytet innan pengarna kommer in på kontot.
  5. Tider som du har bokat i BokaTennis efter bytet kommer vi att flytta över till Playtomic.
  6. Abonnemang kommer migreras över under närmsta dagarna (klart till 31e Juli)
  7. Under resten av året 2022 betalar ni in ert medlemskap via SWISH 1230634741 eller via Bangiro (55 00-08 48) (ange namn)
  8. Är något oklart så kontaktar du oss på (info@arildstk.se)