Medlemskap och Banbokning

Medlemskap

Medlemskap kostar 400 kr för familj, 150 kr för senior och 80 kr för junior (upp till 18 år). Samtliga priser gäller per år. Övriga bidrag till klubben mottages tacksamt!

Årets medlemskap för 2024, med oförändrade priser, betalas lämpligen via SWISH 1230634741 eller Bankgiro 5500-0848.

Vi byter under 2024 till MATCHi bokningssystem. Vi återkommer när konverteringen från Playtomic till MATCHi är genomförd. För att boka banor till medlemspris via MATCHi,  mailar ni arildstk@gmail.com och vi kan lägga in er som medlem när konverteringen till MATCHi är genomförd.

Ange gärna så detaljerat som möjligt vem och vad det avser (person och födelsedatum), vilket vi behöver i vår interaktion med Svenska Tennisförbundet, vilket föreningen är del av.  Meddela oss via mail arildstk@gmail.com så uppdaterar i vårt bokningssystem MATCHi vid betalat medlemskap, så att de reducerade medlemspriserna då gäller vid banbokning. Under våren kommer medlemskap också att kunna tecknas via MATCHi appen. Vi meddelar när detta är på plats.

Kom ihåg att skriva ditt namn, adress, telefon nummer och e-post adress. Om du ansöker om medlemskap för familj ska du också ange alla namn och födelseår.

Banbokning

Du kan spela alla dagar under säsongen kl. 7-22, normalt från början av maj till och med höstlovet i början av november. En timme kostar 200 kr för vuxna ickemedlemmar, 100 kr för vuxna medlemmar, 50 kr för barn som är medlemmar (upp till 18 år). När en senior deltar i spelet gäller seniortaxan.

Är något oklart så kontakta oss på (arildstk@gmail.com)