Tennisskolan 2018

Tennisskolan 2018 är nu slut på platser, de som mailat och ännu inte fått svar kommer att få det inom kort.

Sommarens tennisskola kommer på traditionsenlig manér pågå under följande veckor: 26, 27 & 28. Knut är taggad på ytterligare en lyckad sommar med lärorika och roliga tennistimmar. Det är möjligt att anmäla sig redan nu. Då Knut är mitt uppe i studier kan svarstiden dröja något, men anmälningarna arbetas igenom så snabbt som möjligt. Grupperna är i fliken nedan:

Grupper 2018 v.26_27

Grupper v.28 2018

Anmäl er till följande adress med följande information:

Knut – knut.brundin@gmail.com

- Namn

- Ålder

- Tenniserfarenhet

- Eventuella förbehåll

Tennisskolan har har varit en viktig och poplulär del av Arilds TK sedan klubben startades 1988.

Knut!
Vi kan med glädje meddela att Knut Brundin kommer att vara tränare även i år. Knut varvar i nuläget universitetsstudier med eget spel i då studier tillåter det och har en gedigen tenniskarriär i ryggen med bland annat framgångar i junior-SM, distriktsmästerskap i Kalle Anka-cup samt Arild Open. Han har spenderat i stort sett alla sina somrar i Arild och själv deltagit i tennisskolan i flera år. Vi i Arilds tennisklubb är väldigt glada över att kunna presentera så pass skickliga tränare och är övertygade om att tennisskolan kommer att bli en succé även i år.

En sak som är väldigt viktig för att vi ska kunna fortsätta att hålla igång vår sommarskola är att betalningen fungerar. Det är därför väldigt viktigt att ni tar med er pengar och betalar första dagen på tennisskolan. Precis som tidigare år spelar varje grupp en timme om dagen mån-fre.

• Pris för barn: 400:-/vecka
  • Pris för vuxna: 500:-/vecka

Tennisskolan pågår under tre veckor, 26, 27 & 28. De två första veckorna tränas uteslutande juniorer. Under vecka 28 kommer vi primärt att prioritera vuxna, men till mån av plats även ta in juniorer och då framför allt de som inte har spelat de två tidigare veckorna. Man spelar en timme om dagen mån-fre.

Om ni har några som helst frågor tveka inte att skicka ett mail!

Vi ses i sommar!

/Arilds Tennisklubb