Klubben

Arilds TK har idag cirka 300 medlemmar i alla åldrar, tennisskola varje sommar och ett klubbhus med mindre cafe verksamhet i samband med den årliga tävlingen Arild Open.

0380

“Lilla banan” är flitigt frekventerad av den yngre generationen. Att umgås och ha det trevligt på klubben är lika viktigt som att spela.

Banorna kan bokas på tavlorna vid klubbhuset. Nya listor sätts ut varje söndag kväll. Du kan spela alla dagar mellan kl 7-22. En timma kostar 100 kr för vuxna icke medlemmar, 80 kr för vuxna medlemmar, 50 kr för barn som inte är medlemmar och 30 kr för barn som är medlemmar (upp till 16 års ålder). När en senior deltager i spelet gäller seniortaxan. Du kan boka max 2 timmar i taget. Kuponger köps på Hotell Rusthållare gården i Arild. OBS! Endast kontant betalning.

Klubbstugan renoverades och moderniserades i samband med klubbens 20 års jubileum 2008. Huset är nu mörkgrönt och är utrustat med ett extra förråd som är tillbyggt på baksidan. Klubbstugan har nu också ett litet kök, kaklat duschutrymme, ny toalett, nytt handfat och nya golv i hela huset.

0005

Ordningsregler är stadgade på klubbhuset. Tänk på att använda tennisskor med slät sula och att alla sopar banan efter sig. Det är viktigt att vi tar ett gemensamt ansvar för att klubben ska kunna bibehålla den trevliga atmosfären, hög kvalitet på banor och utrustning.