Nytt bokningssystem

Som tidigare kommunicerats via hemsidan kan vi nu med glädje meddela att vår online bokning för Arilds TK är på plats. Bokning framöver kan alltså endast ske via bokningssidan https://www.bokatennis.nu/arildstk/ och betalningen sker via SWISH eller kreditkort.

Hur bokar jag som medlem?

För att boka till medlemspris behöver du registrera dig som ny spelare och betala in medlemsavgift. Om ni föredrar familjemedlemskap kan ni själva välja vilka som är del av er familj i systemet. Har ni redan betalat in er medlemsavgift via postgiro ber jag er höra av er till arildstk@gmail.com så hjälper vi er.

Hur bokar jag som gäst

Som gäst kan du boka till icke medlemspris utan att registrera dig.

Abonnemangen ligger i bokningsschemat. Notera att abonnemangen inte gäller under Arild Open vecka 30.

Kommentera